18 november 2023, zet hem vast in jouw agenda en dan hoop ik dat jij erbij bent. 

De dag van de kracht na seksueel misbruik, een dag waarin ik graag samenkom met overlevers, naasten, betrokkenen. Een ieder die geeft om seksueel misbruik en hier aandacht aan wil geven. Aan deze ongelofelijke power houses van mensen die dit overleven. 

Niet voor niets plande ik deze datum ‘zomaar’ zo dichtbij de dag tegen kindermisbruik. 

Wat mag je verwachten deze dag?

Sprekers, overlevers, muziek, tekst en woord, samen zijn, een ritueel en vooral: verbinding. 

Maar ook de lancering van een nieuwe bundel, een bundel van overlevers voor overlevers. De opbrengsten hiervan gaan naar een groter doel. Namelijk mijn droom. Mijn droom is het om een herstelhuis te creëren, voor overlevers. Een plek om te mogen landen, een tijdje te mogen verblijven, therapie te ontvangen, deel te nemen in een groep, zelf iets aan te bieden, dieren te verzorgen en te zijn in de natuur. Alles gericht op herstel in een groter geheel. 

Meer hierover lees je bij ‘mijn missie’ op mijn hoofdpagina.

Op 18 November start ik met de financiering van deze droom, alhoewel de droom zelf al veel langer leeft. Op deze dag vraag ik jou te helpen om deze wens in vervulling te laten gaan. Niet voor mij, maar voor alle overlevers die nog struwelen. Die een plek zoeken om te mogen zijn, in veiligheid en verbinding. En dat is hard nodig. 

Wil jij bijdragen in de vorm van een gedicht, een lied, spreken op deze dag of heb jij ideeën voor de financiering. Dan hoop ik dat je met me in contact komt!

Hopelijk tot dan en ik houd je op de hoogte.